Deze website gebruikt cookies, meer info hier
Om ze uit te zetten, volg de stappen in onze cookie policy
X

VIDEOMARKETING

Elk bedrijf heeft een verhaal. En schrijft ook elke dag verder aan dat verhaal. Wil je klanten overtuigen om voor jouw bedrijf of product te kiezen, dan moet je dat verhaal slim inzetten. Met een fancy naam ook wel storytelling genoemd. Terwijl je vroeger een advertentie in een krant of magazine zou inzetten, zijn er vandaag – afhankelijk van je doelpubliek – betere en goedkopere kanalen. Zoals videomarketing. Video is vandaag niet meer weg te denken uit het medialandschap. Klik Facebook of Twitter open en je muur staat vol met video’s. De ene al wat beter dan de andere. En in verschillende vormen: livevideo, volledige streamings, mobiele video’s, gifs, 360°-video’s.

Bekijk onze video’s

Videobloggen

We voorzien 4 opname momenten op jaarbasis en die worden dan gemonteerd naar 12 à 24 korte video’s van max. 1 minuut
Samen met videopartner FoxyMoxy

HD-VIDEOPRODUCTIES

Vanaf het script tot het scherm. Voor tv, pc, tablet of smartphone. In een studio of op locatie, en met de juiste voice-over en muziek. Extra animaties nodig? Ook dan kruipt FinesseBrands achter de tekentafel.

HIGH-END VIDEOMATERIAAL

FinesseBrands werkt met de beste lenzen, de beste camera’s (Canon 5D (HD), RED Raven Dragon 4.5K, Blackmagic URSA Mini 4K, SchoulderRIG, Nikon 360° 4K Keymission, DJI OSMO+ 4K), het beste audiomateriaal en de beste lichtapparatuur.

Video & Foto

Een beeld zegt dan wel meer dan duizend woorden, maar aan een lelijke foto of een wazige video heeft niemand een boodschap. FinesseBrands gaat samen met jou op zoek naar de juiste stijl voor je bedrijf of product. Een 360°-video, een 3D-animatie, een opvallende portretreeks. Op basis van je budget stellen we de lenzen scherp, steken we de spots aan en brengen we de vingers naar de knoppen. Het doel blijft altijd hetzelfde: meer bereik, meer respons, meer resultaat.

Bekijk onze video’s Bekijk onze foto’s

FOTOGRAFIE

Portretfotografie, fotoreportages, foto’s voor advertenties, productfotografie, architectuurfotografie. Wat jij op de gevoelige plaat wil, legt FinesseBrands vast. Met de meest ervaren freelance fotografen. Voor packshots, food en andere kleine opnames beschikken we over onze eigen studio met flitsinstallatie en professioneel opname materiaal.

360° VIDEO

Een inkijk in je winkel, bedrijf of kantoor? FinesseBrands maakt een 360°-video waarin mensen virtueel bij jou kunnen rondwandelen.

2D & 3D ANIMATIES

Je logo animeren of een fictieve wereld in 3D creëren? Met FoxyMoxy heeft FinesseBrands de juiste animatiepartner in huis. Met tonnen talent en bakken ervaring.

ANIMATION

Mensen hebben minder en minder tijd. Daarom moet je kort en bondig zijn. Je kan je teksten wat aanscherpen, je beelden wat meer laten spreken of je verhaal in korte animatievideo’s gieten. Waarom animatie? Simpel. Het is leuk om naar te kijken – sowieso de eerste vereiste als mensen weinig tijd hebben. FinesseBrands werkt samen met Foxy, de animatiecel van postproductiebedrijf Moxy. Zij brengen meer dan 20 jaar video-ervaring mee.

ONTDEK FOXYMOXY

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65