Video & Foto

Een beeld zegt dan wel meer dan duizend woorden, maar aan een lelijke foto of een wazige video heeft niemand een boodschap. FinesseBrands gaat samen met jou op zoek naar de juiste stijl voor je bedrijf of product. Een 360°-video, een 3D-animatie, een opvallende portretreeks. Op basis van je budget stellen we de lenzen scherp, steken we de spots aan en brengen we de vingers naar de knoppen. Het doel blijft altijd hetzelfde: meer bereik, meer respons, meer resultaat.

Bekijk onze video’s Bekijk onze foto’s

FOTOGRAFIE

Portretfotografie, fotoreportages, foto’s voor advertenties, productfotografie, architectuurfotografie. Wat jij op de gevoelige plaat wil, legt FinesseBrands vast. Met de meest ervaren freelance fotografen. Voor packshots, food en andere kleine opnames beschikken we over onze eigen studio met flitsinstallatie en professioneel opname materiaal.

HD-VIDEOPRODUCTIES

Vanaf het script tot het scherm. Voor tv, pc, tablet of smartphone. In een studio of op locatie, en met de juiste voice-over en muziek. Extra animaties nodig? Ook dan kruipt FinesseBrands achter de tekentafel.

360° VIDEO

Een inkijk in je winkel, bedrijf of kantoor? FinesseBrands maakt een 360°-video waarin mensen virtueel bij jou kunnen rondwandelen.

2D & 3D ANIMATIES

Je logo animeren of een fictieve wereld in 3D creëren? Met FoxyMoxy heeft FinesseBrands de juiste animatiepartner in huis. Met tonnen talent en bakken ervaring.

HIGH-END VIDEOMATERIAAL

FinesseBrands werkt met de beste lenzen, de beste camera’s (Canon 5D (HD), RED Raven Dragon 4.5K, Blackmagic URSA Mini 4K, SchoulderRIG, Nikon 360° 4K Keymission, DJI OSMO+ 4K), het beste audiomateriaal en de beste lichtapparatuur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65