Deze website gebruikt cookies, meer info hier
Om ze uit te zetten, volg de stappen in onze cookie policy
X

Contentmarketing

Als je een bedrijf hebt, wil je dat klanten je bedrijf kunnen vinden. Een mooie website is dan het absolute minimum. Maar verwacht niet dat iedereen je zomaar blindelings vindt. Je moet je klanten wel degelijk tot op je site of tot in je winkel krijgen. Dat doe je met goeie contentmarketing: je verkoopt dan geen producten, wél je expertise. Via gratis blogartikels, een Q&A met je Facebookfans, een video vanachter de schermen… Zo gaan klanten je als dé referentie in de sector zien. En op lange termijn levert zo’n content marketingplan meer op. Véél meer.

WAT FINESSEBRANDS VOOR JE CONTENTMARKETING DOET

CONTENTSTRATEGIE

Tijdens een eerste gesprek checken we waar je naartoe wil. Daarna bepalen we samen een actieplan en stellen we een jaarkalender op. We definiëren de kanalen, tone of voice en type content.

BLOGGEN

FinesseBrands schrijft 2 artikels per maand (+- 500 woorden per artikel, incl. 1 feedbackronde) en post die artikels op alle kanalen die we samen bepaald hebben. Vertalingen nodig? Consider it done.

Social Media

In deze tijd waarin de ene internethype de andere opvolgt kun je het je als ondernemer niet veroorloven om níet op social media aanwezig te zijn. Een social media profiel is niet alleen een manier om jezelf te presenteren, maar ook een effectieve marketing tool. Je kunt snel en effectief personen bereiken die anders nooit van jouw bestaan af zouden weten.

Onderschat ook vooral niet het potentieel en het effect van een social media pagina. Zo zoeken veel consumenten, naast je website, ook op je social media profielen om een goede indruk van je bedrijf te krijgen. Simpelweg foto’s plaatsen volstaat dus allang niet meer; hier dient goed over nagedacht te worden.

Wij helpen je op weg met een strategische social media planning, zodat je op elk kanaal zult scoren!

WAT FINESSEBRANDS VOOR JE SOCIAL MEDIA DOET

SOCIAL MEDIA BEHEER

FinesseBrands stelt een jaarkalender op en we programmeren in onze software al de grote lijnen van uw social media campagne. We beschikken over zowat de beste content kalendersoftware vandaag op de markt, met statistieken om U tegen te zeggen.

SOCIALE MEDIA

FinesseBrands zet je op weg met Facebook, Twitter en LinkedIn. En vooral: zorgt dat al deze kanalen op elkaar zijn afgestemd voor meer respons.

Finesse Academy

Videomarketing

De kracht van video is ondertussen niet meer te ontkennen. Zonder video is je marketingmix niet meer compleet. Wij nemen je mee in de wondere wereld van videomarketing en leren je hoe je een eigen filmpje produceert, monteert en verspreid onder de voor jou relevante (social media) kanalen.

SEO

Wist je al dat het overgrote deel van de websites niet worden teruggevonden in Google op hun belangrijkste zoekwoorden? En dat 85% van de mensen die een product of dienst zoeken dit via Google doen?

Het hebben van een mooie webite is slechts een eerste stap in de goede richting. Gelukkig kunnen we door middel van SEO (zoekmachineoptimalisatie) ervoor zorgen dat je gevonden wordt door de mensen waarvan jij wilt dat ze jou vinden.

Zoekmachineoptimalisatie is geen eenmalig iets, het algoritme van Google ( waarmee bepaald wordt welke site bovenaan in de zoekresultaten verschijnt) verandert continue. Hier spelen we dan ook op in door jouw website regelmatig te updaten. Laat jouw online vindbaarheid maar aan ons over, met onze SEO skills zorgen we er voor dat niemand meer om je heen kan!

WAT FINESSEBRANDS VOOR JE SEO DOET

GOOGLE ANALYTICS

Meten is weten. FinesseBrands zet je account op en analyseert de traffic naar je site.  We kunnen  precies bekijken hoe effectief onze campagnes zijn en hoe vaak jouw website in een bepaalde periode bezocht is.

Daarnaast versturen we jou maandelijks een rapportage van alle resultaten die we door middel van online marketing bereikt hebben. Zo heb je inzicht in waar de traffic op je website vandaan komt. Natuurlijk geven jou aan de hand van deze rapporten een passend advies, waardoor je nog beter gevonden zult worden!

Heatmaps

Om de gebruikers van je website beter te leren kennen, gebruiken we heatmaps. Zo weten we precies welke informatie er door de gebruikers gezocht wordt en hoe bezoekers op je website navigeren. Aan de hand van deze resultaten gaan we aan de slag met de optimalisatie van jouw website.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Door middel van online biedingen en betalingen aan zoekmachines kun je ervoor zorgen dat je site het hoogst in de zoekresultaten terecht komt.

Google Adwords

We zorgen ervoor dat je online gevonden wordt door in Google Adwords advertenties op te maken. Deze koppelen vervolgens aan de voor jou relevante zoekwoorden, regio en netwerken zodat jij gevonden wordt door jouw doelgroep.

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65