Deze website gebruikt cookies, meer info hier
Om ze uit te zetten, volg de stappen in onze cookie policy
X

Online heb je altijd een streepje voor

’t Is vandaag niet alleen belangrijk om met je bedrijf online aanwezig te zijn, maar ook dat je website futureproof is. Meer en meer mensen surfen enkel nog via hun tablet of smartphone, dus zorg je best dat je website ook daar optimaal werkt.

FinesseBrands zorgt bovendien dat je website hoog scoort in Google en beantwoordt aan de recente online trends. Dat is geen meerkost, wél een meerwaarde voor je bedrijf.

Hoe FinesseBrands ook jouw bedrijf helpt?

– Oog voor recente en innovatieve technieken
– Aandacht voor deadlines en topkwaliteit
– Zorg voor je volledige communicatiemix
– Open werksfeer stimuleert de creativiteit
– Visuele pareltjes is het olympisch minimum

Web development

Bij het ontwikkelen van onze websites maken we steeds gebruik van de nieuwste webstandaarden. Wij maken voornamelijk gebruik van HTML5, CSS3, Jquery en PHP voor de opbouw van jouw website, maar we verdiepen ons eveneens in nog heel wat andere technologieën. Wil je graag een speciale module in de website integreren dan kan dit uiteraard ook. Hiervoor bekijken we graag samen de verschillende opties om zo tot de beste oplossing te komen.

Responsive design

Desktops, laptops, tablets en smartphones hebben elk hun eigen schermresolutie en daar spelen wij als webdesigner op in. Voor elk toestel passen wij, door middel van een responsive design, de look & feel van jouw website aan zodat deze steeds op de meest gebruiksvriendelijke manier aan de gebruiker wordt getoond.

Beheersysteem

Bij het maken van een website voorzien wij steeds een Content Management System (CMS). Met een CMS is het eenvoudig om zelf tekst en beeld aan te passen of toe te voegen. Bij het live zetten van de website geven we een korte handleiding mee en /of  voorzien we ook een opleiding. Op die manier is het zeer eenvoudig om zelf jouw website up to date te houden.

Webshop

E-commerce schieten als paddestoelen uit de grond. Wij helpen je graag verder bij het aanmaken van jouw online winkel. Er wordt een beheersysteem voorzien waarmee op zeer eenvoudige manier producten, klanten en bestellingen beheert kunnen worden. In functie van wat je eisen en wensen zijn kiezen we meestal voor Magento, Prestashop of WooCommerce, maar uiteraard staan we ook open voor andere e-commerce platforms.

Aankoop domeinnamen

Een domeinnaam is het bezoekadres van jouw website. Indien je nog niet over een domeinnaam beschikt kunnen wij die voor jou registeren (op voorwaarde dat die nog vrij is). Daarnaast kunnen we ook helpen bij de keuze er van. Hou er rekening mee dat een domeinnaam ook eenvoudig en best niet te lang is.

Webhosting

Wij bieden 3 pakketten aan nl. Pro, Business en Premium en beschikken over een eigen dedicated server waarop onze websites draaien. Dagelijkse laten we hierop backups lopen, we voorzien ook de nodige beveiliging. De e-mailadressen staat niet op dezelfde server, die zijn losgekoppeld van de webhosting. We maken hiervoor wel gebruik van een extra dienst, Google G-suite, deze Google-service voorziet niet alleen mail, maar ook Google drive, Google calendar en nog veel meer.

Google Apps

Voor de e-mailhosting maken wij gebruik van Google G-suite. Hier krijg je per gebruiker 25GB ruimte ter beschikking in de Cloud. Naast de e-mailfunctie beschik je ook over Google Drive, waar je makkelijk documenten kunt aanmaken, delen en opslaan. Google Calendar is een functie voor het beheren en delen van afspraken. Verder heb je nog enkele andere apps als Google Chat, Google Taken (voor taakbeheer) en Google Contactpersonen. Wil je dit alles extra beveiligen, dat kan, we stellen voor jou gerust de dubbele verificatie in, zodat je account nog een extra beveiliging krijgt.

Online banners

Wil je iets extra promoten of reclame maken? Bij FinesseBrands werken we de perfecte banners uit voor jouw actie op Facebook, Twitter of andere kanalen. We kunnen alle formaten aanleveren die je nodig hebt voor die extra promotie op andere sites of op social media.

Google Analytics standaard op iedere website

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en pagina weergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Yoast SEO voor de optimalisatie van je website 

Maak je site beter vindbaar met deze plugin! FinesseBrands installeert op iedere website de basis versie van Yoast SEO plugin, daarnaast zijn er ook Premium extensies om jouw nieuwssite, video’s of lokale site beter te laten ranken. Maar in eerste instantie is een basis installatie wel voldoende. Hiermee kan je dan geheel aan de slag om je website nog beter vindbaar te maken.

Google Search console 

Google Search Console is een gratis service die wordt aangeboden door Google. Pas op de service is gratis, maar het moet natuurijk nog geconfigureerd worden. Met Google Search console kan je je de aanwezigheid van je site in de zoekresultaten van Google bijhouden en onderhouden. Je hoeft je niet aan te melden voor Search Console om je site te laten opnemen in de zoekresultaten van Google. Als je dit echter wel doet, kun je inzicht krijgen in hoe Google je site ziet, zodat je de prestaties van je site in de zoekresultaten kunt verbeteren.

Cloudflare 

Cloudflare versnelt aanzienlijk het laden van je website en houdt hackers en spammers weg bij je website. Klinkt goed toch?
Hoe werkt het? Cloudflare opereert niet op website- of webserverniveau maar zit tussen de bezoeker en je website in. Wanneer een bezoeker naar je website gaat, verwijst normaliter je DNS- server de bezoeker door naar jouw webserver. Een DNS- server is als het ware een doorschakel station dat domeinnamen en servers aan elkaar koppelt.
Een belangrijk voordeel van Cloudflare is de caching- en compressietechnieken die worden toegepast. Voordat de bezoeker naar jouw uiteindelijke webserver gaat, krijgt hij eerst de cache van de opgevraagde pagina te zien die bij Cloudflare staat. Deze pagina laadt veel sneller dan je eigen website en is daarnaast gecomprimeerd. Naast caching en compressie worden de afbeeldingen van je website op het netwerk van Cloudflare geladen en gecomprimeerd. Deze afbeeldingen worden bij de bezoeker aangeboden via een zogenaamd CDN (content delivery network).
Een CDN is een netwerk dat content aanbiedt en dat verspreid is over de hele wereld. Iemand die in Hong Kong de website bekijkt, laadt de plaatjes uit Azië en iemand die hier in België zit, laadt ze vanuit Europa. Een bonus van Cloudflare is dat het ook kan kijken naar ongewenste bezoekers en deze de toegang tot je website kan weigeren. Zo vergelijkt Cloudflare de IP- nummers van jouw bezoekers met een database.

SSL- CERTIFICAAT

Het is stilaan de nieuwe norm om veilig surfen op het net te garanderen. Een SSL- versleuteling zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke gegevens veilig van a naar b gaan. Ook Google geeft websites met een SSL- certificaat een betere ranking bij z’n zoekrobots.
Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat uw gegevens niet onderschept kunnen worden. Als u kiest voor de meest uitgebreide controle (EV), zien de bezoekers van uw website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

E-mailcampagne

Via een gerichte nieuwsbrief of mailing kan je je klanten op de hoogte houden van recente activiteiten, promoties, speciale acties en dergelijke meer. Via Mailchimp bieden wij een dienst aan om op een eenvoudige manier mailings aan te maken en te versturen. Je kunt er eveneens meerdere klantenlijsten in opslaan en statistieken van de verzonden campagnes inkijken. Gebruik je liever een eigen mailsysteem, dan zorgen we graag voor een mailtemplate in HTML die op eenvoudige manier te importeren valt.

E-mailing

FinesseBrands coördineert, programmeert en ontwerpt je e-mailcampagnes via Mailchimp. Ook hier houden we alle gegevens bij: wie klikt op je links, wie schrijft in op je nieuwsbrief, …

Web copywriting

Schrijven voor het web is niet altijd even eenvoudig. Teksten mogen niet te lang zijn en moeten meteen de aandacht trekken. Op een korte maar duidelijke manier moeten de mensen vlug snappen wat je hen kunt aanbieden. Heb je geen idee hoe je dit vlot moet neerpennen? Of gewoon geen tijd om teksten te voorzien voor op jouw website? Wij helpen je graag verder met een copywriting op maat. Onze copywriter neemt contact met je op en luistert naar jouw verhaal om vervolgens dit in een professionele tekst te verwoorden.

In 5 stappen naar je website

#1
BRIEFING

Tijdens een eerste gesprek bespreken we het doel van je website: meer bezoekers, meer offertes of meer bestellingen. Ben je fan van enkele sites? Breng de links mee.

#2
CONCEPT

Na je briefing duikt het team achter de tekentafel. Is het concept klaar? Dan krijg je tijdens de eerste presentatie 2 uitgewerkte pagina’s te zien. Is je website uitgebreider, dan krijg je eerst een structuur met wireframes. Op basis van je feedback passen we het ontwerp aan tot het helemaal goed zit.

#3
UITWERKING

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan werken we je site volledig uit. Jij bezorgt ons dan de definitieve beelden, teksten en andere documenten. Heb je hier extra hulp bij nodig? Dan contacteert FinesseBrands bijvoorbeeld een freelance fotograaf of copywriter.

#4
GOEDKEURING

Is alles klaar? Dan krijg je een link waarop je de eerste volledige versie te zien krijgt. Analyseer alles en noteer je feedback. Daarna passen we alles definitief aan tot je tevreden bent met elke pixel op je website.

#5
OPLEVERING

Als je je akkoord gegeven hebt, zetten we je site online. Wil je nu je website gaan promoten? Dan tekenen we graag een aanpak uit voor je e-mails, sociale media, mobiele applicaties of andere zaken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65