Deze website gebruikt cookies, meer info hier
Om ze uit te zetten, volg de stappen in onze cookie policy
X

Perfectie tot in de details

FinesseBrands zorgt dat jouw merk ook finesse heeft. Met een grafisch ontwerp op maat van je communicatiemix: bijvoorbeeld een volledige huisstijl, een frisse brochure of een belettering van je gebouw of wagenpark. Je krijgt dan wel een mooi ontwerp, maar wil ook een perfecte uitvoering. Daarom werken we alleen samen met de beste vakmannen. En zorgen ook hier dat je een streepje voor hebt op je concurrenten.

Neem contact met ons op

Huisstijl

Bij FinesseBrands helpen u graag bij het creëren van een huisstijl, logo’s, brochures, visitekaartjes,… . Ze dragen allemaal bij tot het imago van jouw merk of bedrijf. We zijn er van overtuigd dat de communicatie voor je bedrijf allemaal moet afgestemd worden op mekaar en dat de designs best in dezelfde lijn liggen. Op die manier creëer je herkenbaarheid voor je bedrijf. Is alles nu een beetje een warboel en heb je van alles wat? Geen probleem, wij komen je helpen, stuur ons een mailtje [email protected] of bel ons voor een afspraak.

Logo

Het is onnodig om uit te leggen dat een logo belangrijk is voor de uitstraling van je bedrijf. Van de keuze van lettertype, tot de kleurkeuze, je logo is de eerste kennismaking met je bedrijf, dus het moet echt weergeven wie je bent en waar je voor staat. FinesseBrands zal eerst met jou rond de tafel zitten om met jou te bespreken welke richting je wil uitgaan met je bedrijf en aan de hand daarvan stellen we meerdere opties voor. Bij de keuze van je logo kan je beter gaan voor de “slow romance” methode, het is beter dat het niet “liefde op het eerste gezicht” is. Een goed logo krijgt betekenis en kracht, herkenning door de tijd, neem dus zeker de nodige tijd om het juiste logo te kiezen voor jouw bedrijf.  Soms heeft een logo juist een opknapbeurt nodig, ook dan stellen we met plezier nieuwe versies voor.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is vaak het venster naar je bedrijf, je komt iemand tegen op een netwerk event en wil je kaartje geven, dé gelegenheid om een eerste, goeie indruk na te laten. Bij FinesseBrands ontwerpen we nooit een kaartje zoals je er al 1000-en hebt gezien. We maken met plezier je kaartje net dat tikkeltje specialer door gebruik te maken van speciale afwerkingen gaande van blinddruk, over spot-UV lak, foliedruk of een speciale vorm,… we maken je kaartje uniek zodat jouw kaartje niet wordt weggegooid.

Brochure

Een stijlvolle brochure of cataloog helpt bij het verspreiden van je informatie en het aanspreken van jou doelpubliek. Het creëert een visueel beeld van wat je doet, de diensten die je levert en de producten die je kan aanbieden. Vraag gerust naar een aantal voorbeelden die we reeds gerealiseerd hebben, we begeleiden je graag om het juiste formaat en opbouw van je brochure te bepalen.

Flyers en posters

Promotie maken voor je event? We maken graag de designs voor jouw communicatie. Heb je geen idee, dan bespreken we eerst samen wat je graag wenst en waarvoor de flyers/posters moeten dienen. We maken met plezier een voorstel uit naar een originele grafische stijl. We doen dit voor zowel kleine flyers (A6 formaat) tot groot formaat (A0 formaat) tot zelfs baches die je volledige gevel kunnen innemen. Onze technische kennis is groot en we kennen ook hier de juiste partners om jouw project te drukken. Van 10 posters tot 100.000 flyers, geen probleem, FinesseBrands kan dit voor jou realiseren.

IN 5 STAPPEN NAAR EEN FRIS GRAFISCH ONTWERP

#1
Briefing

Om een perfect ontwerp te maken moeten we ook eerst perfect weten wat je wil. Tijdens een open gesprek bespreken we je ideeën en analyseren we vooral je doelen. Daarna maken we een briefing op voor onze grafisch ontwerpers. Zit die goed volgens jou, dan beginnen zij te schetsen.

#2
Creatie

Op basis van de goedgekeurde briefing werken we verschillende ontwerpen in verschillende stijlen uit. Daarna bespreken we de voor- en nadelen van elke invalshoek.

#3
Finaal ontwerp

Je hebt een richting gekozen? Prima. Dan werken we het volledige ontwerp verder uit en maken we het ontwerp drukklaar. Tijdens deze fase pingpongen we regelmatig via mail: zo blijf je op de hoogte van het volledige proces.

#4
Druk

Net voor we alles naar de drukker sturen, krijg je nog eens de allerlaatste versie van je ontwerp. Geef jij dan een officiële go, dan zorgen we dat alles perfect bij de drukker belandt.

#5
Levering

Is het drukwerk klaar, dan krijg je dit enkele dagen later toegestuurd op het afgesproken adres. Verpakt volgens de juiste hoeveelheden en helemaal klaar om te verspreiden. Succes!

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65