Icon Online communicatie

Online communicatie

Wil je een website die hoog scoort in Google? Een lay-out waarvan je makkelijk zelf de inhoud aanpast? Een mobiele applicatie of een webshop? FinesseBrands maakt je een webdesign op maat.

Info Online communicatie
Icon Offline communicatie

Offline communicatie

Wil je een frisse brochure, affiche of folder? Een nieuw logo? Een volledige huisstijl? Perfect drukwerk? FinesseBrands bezorgt je een grafisch ontwerp dat je klanten overtuigt.

Info Offline communicatie
Icon Brand Identity

Brand Identity

Wil je een nieuwe identiteit voor je bedrijf? Eén die inspeelt op de vraag van je doelgroep? Na een grondige strategische studie? FinesseBrands laat je scoren met de juiste brand identity.

Info Brand Identity
Icon Marketing

Marketing

Wil je meer producten verkopen? Je omzet vergroten? Een nieuwe marketingcampagne starten? Je marketingstrategie herbekijken? FinesseBrands werkt samen met jou aan een feilloze marketing.

Info Marketing
Icon Video & Foto

Video & Foto

Wil je beelden die kloppen bij je verhaal? Wil je kwaliteit uitstralen, maar doen je foto’s dat allesbehalve? Wil je een bedrijfsfilm op je site zetten, maar heb je alleen enkele wazige smartphonebeelden? FinesseBrands weet raad, met ervaren freelancers en een uitgebreid arsenaal foto- en videomateriaal.

Info Video & Foto
Icon Animatie

Animatie

Wil je je bedrijfsevent op een frisse manier aankondigen? Zoek je een manier om in 1, 2, 3 de werking van je product uit te leggen? Wil je je klanten meenemen in je bedrijfsverhaal? Samen met Foxy giet FinesseBrands je briefing in een leuke animatie.

Info Animatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]

+32 (0)2 300 89 65